test-din-branche-awords

Kunder leder efter dig online

Hver måned søger masser af potentielle kunder efter dine kompetencer på Google. Og selvom det langt fra er alle søgninger der kan give nye opgaver, er det alligevel så massive mængder af søgninger, at du bør undersøge, om du kan få flere kunder via Google Ads. Bestil en Gratis test her:  https://kkmarketing.dk/test/

Eksempler på antal søgninger der relaterer sig til enkelte brancher i Danmark på en enkelt måned:

Kilde: Google Ads-planner

Kom øverst på Google før dine konkurrenter

Vi har specialiseret os i at gøre virksomheder synlige på lokale søgninger.

En startpakke koster 3.800,- Så er du i gang (og langt foran de fleste af dine konkurrenter).

Hertil kommer annonceomkostninger til Google. De varierer meget fra branche til branche, men vi arbejder hele tiden på at optimere annoncerne, så de bliver så billige som mulige og konverterer så mange kunder som muligt. Denne service koster fra 1.500,- pr. måned.

Vi tilbyder MAX to virksomheder denne service i dit postnummer. Vil du vide om vi har en ledig plads i din branche i dit postnummer, eller have flere detaljer, kan du skrive til os på ck@kkmarketing.dk.

En stor del af den tid vi skal bruge på, at vedligeholde og optimere dine annoncer på Google, kan du spare, da vi allerede tilbyder den samme service for virksomheder i andre områder. De erfaringer vi får fra andre steder i Danmark er med til at gøre dine annoncer mere intelligente. Dermed opnår du både besparelser og mere effektive annoncer.

Vil du vide, om det kan betale sig for din virksomhed at annoncere på Google, kan du bestille en gratis test her: