Få mere efterspørgsel efter dit bogholderfirma

Som bogholder er det vigtigt at have en stærk online tilstedeværelse for at blive vist, når folk søger efter bogholderi-relaterede ydelser.

Vi har specialiseret os i udvalgte online marketingtjenester for bogholdere – herunder søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads og SoMe-markedsføring.

Vi har udviklet et stærkt koncept, der gør, at vi kan holde prisen lav, men samtidigt sørger for, at du får kvalitet – og får det, der virker.

Den bedste metode online for en bogholderivirksomhed til at få flere henvendelser på deres ydelser, er med annoncer på Google, hvor budgettet bliver brugt på de allervigtigste søgeord.

Derudover anbefaler vi også, at du har 100% styr på det basale SEO (søgemaskineoptimering for bogholderifirmaer) – det hjælper dig nemlig også med at få mere ud af dine Google-annoncer.

Vi laver og opdaterer jeres kampagner løbende, så I ikke behøver gøre noget selv.

De fleste bogholdere ønsker virksomheder som kunder, og hertil har vi en gennemtestet metode, der kan inkludere LinkedIn og marketing-automation. Dette setup kræver lidt mere, men belønningen kommer i form af større vækst. Her er det også muligt at fokusere sin marketing mod brancher man har et speciale i.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din bogholderivirksomhed med at være synlig i lokalområdet gennem online markedsføring!

    Vil du have et tilbud med pris?