Automatiseret outreach – få flere B2B-leads

Med vores værktøj til automatiseret outreach får du en B2B lead- og salgskanal, der gør cold-calling overflødigt og samtidigt rammer spot-on på din højest konverterende målgruppe. Her er nogle af fordelene:

  • Ingen uoverskuelige lister
  • Du får leads selv når du holder fri
  • Der er ingen annonceomkostninger
  • Dit netværk bliver større og mere værdifuldt
  • Du rammer den helt rigtige målgruppe
  • Den tid du bruger på at varme leads op er minimal
LinkedIn-B2B-leads
Sådan får du flere leads på LinkedIn

Stort potentiale

En af vores kunder, Lasertryk A/S, har – med vores setup – i en periode på 4 måneder genereret 1.200+ nye connections (i deres bedste målgruppe!) som har resulteret i dusinvis af varme leads og salgsmøder, der pt. udmønter sig i en potentiel million-omsætning – for en brøkdel af investeringen.

Henrik Frydendahl, som er ansvarlig for BrandCentral, der er Lasertryks produkt hvor B2B-virksomheder kan få deres egen indkøbs- og marketingportal, udtaler:

“Vi er meget overraskede over hvor præcist de har kunnet ramme målgruppen. Vi har fået dialoger med beslutningstagere som normalt tager lang tid at nå frem til. Og ikke nok med det – vi har relativt hurtigt fået opbygget en selvkørende lead-kanal, som kræver ganske lidt fra os at vedligeholde”.

Mangler I B2B-leads og mere salg?

Har I svært ved at bryde igennem og få de helt rigtige øjne på jeres produkt eller løsning? Hvis ja, så har vi i KK Marketing opbygget stor ekspertise i automatiseret leadgenering indenfor B2B.

Det kræver ikke meget tid af jer som virksomhed. Oftest er content i form af en PR-artikel, en god landingpage, et webinar eller lignende det eneste I skal bidrage med.

Kontakt os her for pris og mere info: