Send tilbud på kørekort

Har du en ledig plads på dit teorihold, kan du via Afbudspladser.dk sende et tilbud til elever i dit område. Det er en gratis service, som alle køreskoler i Danmark kan benytte sig af. Dog udbydes det pt. kun til almindeligt B kørekort.

Pris på kørekort

Eleverne på Afbudspladser.dk har valgt at stå i kø, indtil du har en ledig plads. Konceptet er kendt fra fx. flybranchen, hvor man kan få en billigere pris, hvis man er fleksibel og vil vente på, der er en plads, som lige inden start ikke er solgt. Det giver din køreskole mulighed for, altid at få fyldt dine pladser på teoriholdet helt op. For det kan blive en Win-Win, forventer eleverne at få kørekortet ca. 2.000,- billigere end normalt. Det er helt op til dig, hvor meget rabat du vil give, men vores beregninger viser, at en køreskole i gennemsnit mister 5.000,- i dækningsbidrag, hvis holdet ikke er fyldt op.

Her kan du se, hvordan eleverne kan skrive sig op, til at få priser på kørekort.

Få dit teorihold fyldt op på få sekunder

Det er gratis for din køreskole at få oprettet en bruger på Afbudspladser.dk. Når først du har fået oprettet en bruger, kan du på få sekunder oprette og sende tilbud til elever der står i kø til et afbuds-kørekort i dit postnummer.