Få mere efterspørgsel på din bedemandsforretning

Som bedemandsforretning er det vigtigt at have en stærk online tilstedeværelse for at blive vist, når folk søger efter en bedemand.

Vi har specialiseret os i udvalgte online marketingtjenester til bedemandsforretninger – herunder SoMe-markedsføring, søgemaskineoptimering og Google Ads.

Vi har udviklet et koncept, der gør, at vi kan holde prisen lav, men samtidigt sørger for, at du får kvalitet – og får det, der virker.

Den bedste metode online for bedemænd til at få flere henvendelser på deres ydelser, er med annoncer på Google, hvor budgettet bliver brugt på de allervigtigste søgeord.

Er bedemandsforretningen nyopstartet, har der været generationsskifte eller har I behov for at ramme en specifik målgruppe, så anbefaler vi Facebook- og Instagramannoncering med et tydeligt, enkelt og diskret budskab.

Derudover anbefaler vi også, at du har 100% styr på det basale SEO (søgemaskineoptimering for bedemænd) – det hjælper dig nemlig også med at få mere ud af dine Google-annoncer.

Vi laver og opdaterer dine kampagner løbende, så du ikke behøver gøre noget selv.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at være synlighed i lokalområdet gennem online markedsføring!

    Vil du have et tilbud med pris?