Få mere efterspørgsel på dit revisionsfirma

Som statsautoriseret eller registreret revisor er det vigtigt at have en stærk online tilstedeværelse for at blive vist, når folk søger efter en revisor-relaterede ydelser.

Vi har specialiseret os i udvalgte online marketingtjenester for revisorer – herunder søgemaskineoptimering, Google Ads og SoMe-markedsføring.

Vi har udviklet et stærkt koncept, der gør, at vi kan holde prisen lav, men samtidigt sørger for, at du får kvalitet – og får det, der virker.

Den bedste metode online for en revisorvirksomhed til at få flere henvendelser på deres ydelser, er med annoncer på Google, hvor budgettet bliver brugt på de allervigtigste søgeord.

Derudover anbefaler vi også, at du har 100% styr på det basale SEO (søgemaskineoptimering for revisionsfirmaer) – det hjælper dig nemlig også med at få mere ud af dine Google-annoncer.

Vi laver og opdaterer jeres kampagner løbende, så I ikke behøver gøre noget selv.

De fleste revisorer ønsker virksomheder som kunder, og hertil har vi en gennemtestet metode, der kan inkludere LinkedIn og marketing-automation. Dette setup kræver lidt mere, men belønningen kommer i form af større vækst.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dit revisionsfirma med at være synlig i lokalområdet gennem online markedsføring!

    Vil du have et tilbud med pris?